Oltiin viime yö taas mökillä. Oli kylmä joten eipä tehty muuta kun istuttiin kodassa ja kuunneltiin musiikkia koko ilta. Tänään aamulla heti pakattiin ja siivottiin ja lähettiin hyvissä ajoin ajeleen kotiin päin. Oli toisaalta aika turha reissu...

Kävin kaverin kaa tallilla päivällä ja lenkillä illalla ja nyt väsyttää ja oon ihan poikki. Uimaan tekis mieli mut kun ei ulkona oo lämmin niin ei viitti mennä. Ei viittis hankkiutua kipeeks kun töistä on nyt saikulla niin moni muutenkin et siä ollaan vähän pulassa. Kukaan ei tuu tilalle kun ei halua menettää ainoita vapaita (minä mukaan lukien). No onneks lauantai oli ainaki hiljasempi ku yleensä niin pärjättiin hyvin pienemmälläkin porukalla.

Huomenna vapaapäivä vielä. Heti aamusta meen ratsastaan kun sain maastoseuraa. Sit pitäis mennä lenkille kaverin kaa kun tuun tallilta. Toivottavasti ois kiva ilma niin iltapäivän voisin makoilla pihassa koiran kaa ottamassa aurinkoo. Olis niiiin kiva vähän ruskettua tänä kesänä. Olis ees yks vapaapäivä sillain et sais vaan olla ja lukee hyvää kirjaa pihalla. Se ois kiva juttu.